1 Vecka i Blekinge! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

1 Vecka i Blekinge!

Det har varit en mysig vecka hemma i Blekinge. Nu är vi hemma och landade i Göteborg igen. Hemresan gick väldigt bra med Freja hon sov i 3 timmar och var inte ledsen idag. De sista två gångerna vi har åkt hem och ner så har hon gråtit hysteriskt och spytt pga att hon blivit så till sig. så det var riktigt skönt.  Härligt att komma hem, men man har det väldigt bra hos Svärmor och svärfar när man är nere. De har det så mysigt i sitt hus ute på landet. Jag och karln avslutade vistelsen med ett bad i jacuzzin utomhus. Sådan lyx, så vill jag ha det när man själv flyttar till hus.  Då hade jag bott där varje kväll. Det är så avslappnande med värme. Älskar allt som har med värme att göra, bad , bastu you name it!

I helgen har vi tagit det ganska lugnt, igår var det kalas för Texas , svägerskans son som fyller 7 år imorgon. Men blev lite firande i förväg. Det bjöds på toppengod hemmagjord smörgåstårta, och massa gotte till efterrätt. Jag tog en nutellarulltårta, tummen upp för den.  Bjussar på några bilder, så mysigt så i Fridas hem.

Annars i veckan så har jag varit med syrran en hel del och fina Maddox. Har också fotat den andra svägerskan och hennes gravidmage. Ska lägga upp lite bilder här om jag får sen när hon själv har fått dem och de är fixade. Det blev många fina bilder på hennes mage. Nästa gång vi kommer ner, kommer de att ha fått sin lilla bebis. Kommer själv ihåg känslan när jag sa det innan Freja kom. Nu när vi ses nästa gång har vår bebis kommit. Det är så spännade och jag vet precis hur hon känner just nu. Man vill bara träffa den lilla. Jag hoppas verkligen jag får vara med om det minst en gång till. Det är fantastiskt att föda sitt barn.

Nu ligger Freja och sover i sin säng. Det har inte gått så bra med att sova egen säng och inte snutta på natten, tycker det har blivit värre än värst. Så nu är det slut på det. Hon ska få äta en gång på natten även om hon inte behöver det. i Övrigt ska jag försöka trösta henne utan bröstet på natten.  Men man är inte kaxig 2 på natten när man är astrött. Så vi hoppas att detta går bra.  Bjuder på lite bilder från helgen.

IMGP2663

IMGP2659IMGP2656

Fotor0928201340

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.