? Presenttips! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

? Presenttips!

Denna tycker jag  man kan ge på en babyshower, dop, när en bebis fötts osv. Jag gjorde denna till en kompis dop för ett par veckor sedan. Roligt att ge bort något man själv har gjort. Fyll den med lite olika presenter du tycker passar den lilla bebisen. Jag fyllde min med , gosedjur, filt, jumpsuit, personliga nappar o lite sånt. Jag piffade också till dopkortet i samma silkesband som runt om tårtan. Blev så nöjd med den. Ett fredagstips så här snart in på lördagen. Min lilla donna har sovit i sin säng sedan kl 7. Hon har ätit två korta gånger men somnat om i sin säng igen, eller rättare sagt inte vaknat när hon ätit och jag sedan lagt ner henne i sin säng. Det har typ aldrig hänt, hon har vaknat varje gång tidigare. Så kväll1 börjar väldigt bra. Får se hur det går under natten. Håller tummarna för max 2 matningar.

IMG_3600 IMG_3631 IMG_3633

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.