? Babykläder + slutdatum för graviditeten – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

? Babykläder + slutdatum för graviditeten

Var en sväng på stan i eftermiddags, köpte dessa tre plaggen till bebisen i magen.collage1

Jo idag var det ju som sagt barnmorskebesök i vanlig ordning. Det är ju det sista innan mitt BF datum som är den 31/3 alltså på måndag. Jag har en tid där nästa torsdag, sen bokade vi ytterligare en sista tid veckan efter. Samt att jag fick ett slutdatum för min graviditet. Har bebisen inte valt att komma ut tills den 15/4 vilket jag verkligen hoppas, så blir det igångsättning då. Känns ändå skönt att veta att där är det slut.. Men som sagt hoppas verkligen bebis i magen väljer att komma  ut inom en vecka iallafall . Allt var bra, det var skönt att höra hjärtljuden igen. Man är lite nojig nu så här i slutet av graviditeten tycker jag. Men allt var bra med både mig och bebis. Det kändes skönt.

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.