Sovdag och härlig helg! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Sovdag och härlig helg!

Japps idag har jag sovit hela dagen. Började med att jag igår kväll fick fruktansvärd huvudvärk och ont i magen. Så gick och la mig vid åtta tiden. väldigt tidigt för att vara mig på en söndag. Somnade på en sekund. Vid 0200 vaknade jag och var helt kallsvettig och ont överallt. Kunde inte somna om. Klockan blev 3,4,5 och sex. Kunde inte somna om . Så jag fick bestämt vara hemma idag. Efter att sovit 10 timmar i natt plus hela dagen idag känner jag mig helt okej igen. Veti tusan vad det där var för något.  Men skönt iallfall verkar det inte vara någon influensa eller något sådant. Jag som skulle träna och fixa och dona idag. Men det får sparas till senare i veckan minsann.

Helgen har varit helg underbart rolig. i fredags hade jag två tjejkompisar över. Sofie bland annat som ska flytta tillbaka till kalmar inom den närmsta två veckorna. Väldigt tråkigt, även om man inte hinner träffas så mkt, så är det skoj när man väl gör det. MEn får åka och hälsa på i Kalmar i sommar =).
I lördags hade fina Sara ordnat med middag och massa gotte. Fick för oss att göra en Harlem shake haha. Fy tusan vad roligt, men hade missuppfattat det lite såg jag i efterhand =) EFter detta begav vi oss till Sticky Fingers och tittade på Julle när han spelade med sitt band. Grymme var dem, perfa kväll även denna.
Lite innan två begav jag mig hem nöjd och belåten.  Man känner att åldern börjar ta ut sin rätt minsanna. Bara att vara vaken efter 00:00  är jobbigt nuförtiden ! Snart 30 .

Hur går det med träningen nu då?
Jo det går helt perfekt har tränat 4 ggr i veckan nu. Senast i lördags spelade jag , Filip, Julia och Andre badminton. Riktigt skoj att spela fyra stycken faktiskt. Blir roligt sen när alla kommit in i det efter ett par gånger. Tycker det är skoj att variera träningen och inte köra samma bara. Då tror jag att man inte tröttnar så lätt. Sen tar det tid att hitta den träningsform man själv gillar mest.

Jobbet?
Det går i 120 knyck, 2 veckor kvar till påsklovet. Så mkt man ska hinna avsluta innan lovet, så man kan börja med ett nytt tema efter lovet. Men denna veckan ska minsann sagotemat vara klart och redo att visa upp för föräldrarna. Barnen är så duktiga, de skriver och rättar och ritar. Väldigt ambitiösa, det gillar jag!.

Nej nu blev det en himla massa saker om allt och ingenting. Blir så när man bloggar alldeles för sällan.
Ha det fint så hörs vi snart igen!
Kram Kram
EFter helgens snöoväder bjuder jag på en varmare bild, gud vad jag vill tillbaka.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.