En intensiv vecka! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

En intensiv vecka!

Jupp som rubriken lyder, denna vecka har inte varit att leka med. Har nämligen börjat träna igen.  Jag hade visst ett nordic Wellnes väldigt när mitt jobb, vid hållplatsen där jag åker hem från. Så det är perfekt att träna på väg hem från jobbet. Då hinner man inte sätta sig i soffan och tappa motivationen.  Har också en träningspartner som gör att det blir lättare och roligare=) .. Så tänkte dela med mig av vad jag har tränat veckan som har gått.
Måndag
Styrketräning 
Tisdag
40 minuters rask promenad
Onsdag
Styrketräning
Torsdag
2.5 timmars skridskoåkning
1 timmes Bodycombat pass
1 timmes promenad med hunden
Lördag
1 h rask promenad med hunden
1 h Zumba pass
Så jag är minst sagt riktigt nöjd med denna veckans träning.
Mitt mål är att träna på gym 3 ggr i veckan. Har jag gjort det så blir jag mer än nöjd.
Kommer dela med mig varje vecka hur det går=) 
Så kul att kommit igång.
Nej nu ska jag sova, ska försöka att få till det här med bloggandet ett par gånger i veckan varje fall.
Ha en fin start på veckan imorgon.
Kram Tanja
Har börjat spelat badminton med karln emellanåt. Här en bild från en tidig lördagsmorgon innan passet
Helt SLUT= )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.