Konstiga drömmar! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Konstiga drömmar!

I lite mer än ett år har jag en återkommande dröm. Jag drömmer att jag helt plötsligt föder ett barn. Helt utan förvarning. Jag har inga värkar ingenting, barnet kommer ut direkt bara. Jag säger att det var ju inte så farligt. Men jag har inga saker till barnet, jag åker runt till alla affärer bland annat ekohallen är jag på i drömmen varje gång. Alla andra barnbutiker är stängda, så jag har ingen vagn , säng ingenting till den. Sen får jag aldrig tag på någon bil för att kunna ta mig till butikerna. Sen när jag kommer dit så är det flera veckors väntetid. Sen vaknar jag. Det är exakt samma dröm hela tiden. Undrar vad det betyder! Jag brukar läsa mycket om drömtydning då jag tycker det är väldigt intressant. Men just denna drömmen undrar jag varför jag drömmer om och om igen.!
Bjuder på lite bilder från kända fotografen AnneGeddes.com. Läckra bilder som bara den

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.