På bättringsvägen! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

På bättringsvägen!

Idag har jag inte haft någon feber, vilket är väldigt skönt. Har kunnat sova mer i natt , då hostan inte har varit lika påtaglig. Superskönt. Har bara vilat och vilat hela dagen. Får fnatt av att inte göra någonting. Men imorgon blir det att åka till jobbet igen, härligt. Fick ett sms från härliga Madde från Luleå också. Hon var på besök nere i götet. Så imorgon kväll blir det en fika med henna. Skoj att få träffa henne, inte sett henne sen jag flyttade i oktober. Sen på fredag kväll flyger jag upp till Luleå för att packa det sista i lägenheten där uppe. Iallfall ville bara slänga in ett inlägg om att jag är på bättringsvägen =) 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.