God morgon! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

God morgon!

Här hemma sovs det ända till halv 1. Blev ganska sent igår, tack Sofie för en sån himla god trerätters.

Förrätt: Smördegfralla med vitlökscreme och prosciutto. Varmrätt, lövbiff tror jag med gorgonzola i sås till det klyftpotatis. Efterrätten var oxå helt fantastisk. Man blev väldigt mätt och belåten.  Idag vill jag åka till Mio har sett det här bordet. Tror att det hade passat fantastiskt bra i vår nya lägenhet, för där är det pianolackerat iköket. Hade velat ta upp det i vardagsrummet en aning. Tyckte om det riktigt mycket! Dessutom var det på rean nu. Pris : 9300:- Reapris: 4665:-. Många slantar att spara om man slår till. Så vi får se om det är lika fint i verkligheten- Hoppas ni får en mysig söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.