Natti! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Natti!

Blir ett kort inlägg, ska upp tidigt imorgon och behöver att sova. Har letat massa möbler ikväll och inspo bilder. Men detta kommer verkligen att bli skitsvårt att fixa så det blir som man vill ha det. Man vill ju ha en röd tråd genom hela lägenheten. Det är enklare sagt än gjort!!! Fick jätteont i halsen ikväll  och börjar att bli hes oxå. Skumt orkar inte att bli sjuk, men haft så halsont fram och tillbaka ett tag, men  verkar inte bli något utav det. Ni besökare bara ökar och ökar, men ändå får jag inga kommentarer skittråkigt =)  alltid lika kul när någon ger tips råd osv om saker man skriver om =)

svårt att veta vilken stil man vill ha på möblerna!
Har ni några bra sidor men inredningsinspo?
 KOMMENTERA =)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.