Snabb dag och nya träningskläder! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Snabb dag och nya träningskläder!

Denna dagen har gått snabbt, den började mindre trevligt. Var på cellprovtagning för att se om man har cellförändringar på livmodern. Lika trist som vanligt, inte kul att slänga upp sig i den därna stolen. Sen har jag jobbet, dagen har sprungit iväg. Sen är det redan torsdag imorgon igen, vart tar tiden vägen. Köpte nya träningskläder på vägen hem. Supersnygga nu är det bara skor som saknas. =) .. Vad gör ni denna gråa onsdag? Jag inväntar karln,  sen ska jag kolla något avsnitt. Borde ta tag i min garderob. Ser hemskt ut allt är i två stora högar. Hittar ingenting , pinsamt. Nåväl vi hörs lite senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.