Härliga sommarkväll! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Härliga sommarkväll!

Har varit på en kvällspromenad med Dexter nu, så härlig kväll det är. Såna här sommarkvällar borde det finnas flera av. Idag har jag hunnit med en himla massa. Solat en liten stund, men orkade inte bege mig till havet för jag blev så rastlös av att bara ligga på balkongen för jag vet att jag var tvungen att dammtorka och storhandla osv. så allt sådant tråkigt har jag gjort idag. För då slipper jag att göra det på mina lediga dagar torsdag och fredag. för då vill jag ta vara på solen. Enligt väderprognosen ska det vara 22- 25 grader och soligt hela veckan. Det får mig att känna mig väldigt glad. Har ni semester eller jobbar ni ännu? Imorgon är det dags för att jobba ett dagspass 8-18. Väldigt lång dag men nu när det är varmt kan man vara utomhus väldigt mycket på promenader, och det är ju aldrig fel. Jag och Dexter parkerade oss på en av husets balkonger där det är skugga. Något fruktansvärt varmt inne i lägenheten idag. Så Dexter går bara runt och flåsar en massa. Han trivs bättre här ute!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.