Midsommardagen! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Midsommardagen!

God dag mina vänner! Hoppas det inte blev allt för många nubbar under gårdagen. Jag hade en helt underbar midsommar. Bättre kunde den inte bli, inte en droppe regn fick vi heller. Det blev en superlyckad kväll med mycket MAT SKRATT och LEK. Nu tänkte jag att jag ska göra mig i ordning ska sen åka till en kompis och käka tårta. Sen ikväll blir det fest igen, det är ju midsommarhelg. Så då är det klart att man ska umgås med vänner. Sen åker grabbarna till Sicilien så de måste självklart ta igen det i förväg. Så här såg jag ut på midsommar, älskar min klänning från Sister. Helt underbar verkligen. Hur firade ni er midsommar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.