Good bye luleå hello stockholm! – Storstadsmamman
storstadsmamman

Storstadsmamman

Annons

Good bye luleå hello stockholm!

Planet går om 2.5 timme ungefär, ska dit om 1.5 timme ungefär. Har nu lyckats packa ner och inhandla det sista. Käkade en stor räksmörgås från cafét tvärs över den var riktigt fin den. Känns som om jag ska somna när som helst. Är jättetrött, ska se om jag kan sova i tre timmar medans jag väntar på syrran på Arlanda sen ikväll. Jag är framme där 20:30 sen kommer syrran med bussen från blekinge 23:30 ungefär. Det blir nog 3 väldigt långa timmar. Men jag har laddat ner massa filmer, så har 7 olika jag kan välja mellan. Ska nu hitta kortleken tänkte jag, antar att de har glömt det. Ska försöka blogga två gånger under veckans gång i allafall, men får se om det finns internet i närheten. Ha en bra vecka tills vi hörs igen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
storstadsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons